HTML

A műanyag ablak újrahasznosítása

2015.09.10. 13:12 danikk91

A műanyag ablak újrahasznosítása miatt rendkívül előnyös termék lehet bárki számára. Az újrahasznosításhoz szükséges volt, hogy az Európai Ablakprofilgyártók Egyesülete, azaz az EPPA megalakuljon. Az egyesület rendkívül nagy erőfeszítések árán tudta elérni, hogy a műanyag ablak termékek újrahasznosítása egyre több országban terjedjen el és emelkedjen. Az Egyesült Királyságban kidolgoztak egy olyan újra feldolgozó eljárást és kiélezett gyűjtőrendszert, amely hatékonyabbá teszi a műanyag ablak újrahasznosítását.

muanyag-ablak-ujrahasznositasa.jpg

A bontási munkákat elvégző cégekkel is jó kapcsolatot sikerült kiépítenie az egyesületnek, valamint az újrahasznosító üzemekkel, a technológiát kutató intézményekkel és az újra hasznosítást engedélyező hatóságokkal is jó kapcsolatot ápolnak. Manapság már szinte minden európai országban bevezették a műanyag ablak újrahasznosítását. A műanyag ablak újrahasznosításának fontosságát mindenhol hirdetik, így sikerül elérni, hogy ne csupán a több, mint 60 éves múlttal rendelkezzen a műanyag ablak, hanem jóval hosszabb jövővel is. A műanyag ablak ugyanis már az elmúlt évtizedek alatt be tudta bizonyítani, hogy a fából készült társaikon egyértelműen túl tudnak nőni és mutatni, nem csak megférnek mellette.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acelszerkezet.blog.hu/api/trackback/id/tr357775238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása